PËR ELVIS NAÇIN

November 24, 2019 admin 0

PËR ELVIS NAÇIN Po lexoja kritikat dhe aludimet për të nderuarin Elvis Naçi. Që në krye të herës dua të theksojë se Elvisin as e […]