Peshkatari Safet Hasani, i cili gjeti në lumin Buna trupin e pajetë vajzës 9-vjeçare, ka treguar shkurt se ka qenë duke peshkuar kur ka parë trupin e të miturës.

Ai ka deklaruar se e ka gjetur në ujë, në një zonë të pyllëzuar.

“Ishte atje poshtë në fund të pyllit. Isha duke gjuajtur për peshk, vetëm kur e pashë….”, tha peshkatari.

Kujtojmë që vajza 9-vjeçare është vetëmbytur bashkë me nënë, motrën dhe vëllain, pas dhunës barbare që ushtronte babai i tyre, Erdgys Arrazi.