Shkodra mund te permbytet/ Bashkia Shkoder vë ne dispozicion numrin e kontaktit per cdo situate

Parashikimet e IGJEUM dhe Shërbimit Meteorologjik e kanë listuar Bashkinë Shkodër, mes zonave që do të preken nga reshje intensive shiu, që mund të krijojnë probleme të ndryshme, si: përmbytje lokale e rrëshqitje dherash.

Grupi i punës së emergjencave civile në Bashkinë Shkodër ka përcaktuar planin e masave dhe ka ndarë detyrat për çdo situatë, me qëllim që të ndërhyhet në kohë.

Për çdo situatë të krijuar apo nevojë jeni të lutur të telefononi në numrin e telefonit: +355 67 303 5950.