Teuta firmos me Sebino Plakun

January 11, 2021 admin 0

Një sulmues largohet dhe një tjetër afrohet. Teuta e zëvendëson shumë shpejt Rubin Hebajn me një ekspert të kampionatit shqiptar siç është Sebino Plaku. Durrsakët […]