E rende ne Theth/ Reshjet e dendura në veri të vendit shembin urën

Reshjet e oreve te fundit dhe moti i keq ka shkaktuar probleme ne zonen e Dukagjinit ne Bashkine Shkodres.

Si pasoje e prurjeve te perrenjve ne zone per shkak te reshjeve te shumta eshte demtuar ura qe lidh fshatin Theth me fshatin e Nderlysaj.

Shkak per kete situate eshte bere fryrja e lumit te thethit i cili ka shkaterruar edhe uren qe sherbente per lidhjen e dy zonave. Aktualisht eshte i pamundur aksesi i banoreve nga Thethi ne Nderlyse.