Vijon fushata për kreun e FRPD, 6 kandidatët takim me të rinjtë në Shkodër

Gjashtë kandidatët që garojnë për kreun e ri të Forumit Rinor të Partisë Demokratike, u ndalën në takim me të rinjtë demokratë në qytetin e Shkodrës.

Alesia Balliu, Arnold Kariqi, Artion Bajramaj, Barbara Doda, Besart Xhaferi dhe Mariglen Doçi, shpalosën para të rinjve demokratë platformën e tyre për drejtimin e këtij forumi, ndërsa vendosën theksin te plaga që ka prekur Shqipërinë, largimi i të rinjve nga vendi.