• eetimeseetimes
  • February 28, 2024
  • 0 Comments

Nga Albert Vataj Portreti për Ferid Kolën, një prej skulptorëve ma unik shkodran, metet sipërmarrje e vështirë, njaq sa dhe obligim, ngase ai asht njeni prej njatyne qi me veprën…