DENONCIMI / Skandali me mbetjet ne qender te Shkodres

Kjo asht nji prej katastrofave ne qender te qytetit, tek rrugica e “seres te luleve”. Mal me mbeturina ku banoret e lagjes me papergjegjshmeri e ndosin cdo dite at vend dhe rrezikojne me viruse shendetit e tyne dhe te femijeve qe banojne aty afer.

Asht e cuditshme qe pervec qe e kane kthy at vend ne nji kosh te madh mbeturinash, por aty asht rruge dhe kalojne cdo dite ne qelbesinen qe vete kane ba dhe nuk i ban aspak pershtypje!