Reagim i Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër

Në lidhje me një lajm të pubikuar në rrjetet sociale, ku thuhet se Policia e Shkodrës ka fshehur arrestimin për korrupsion të 4 pedagogëve në Universitetin e Shkodrës, sqarojmë opinionin publik se:

Asnjë nga strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër dhe ato në varësi të saj, gjatë ditës së sotme (26 prill 2024) nuk kanë kryer veprime procedurale për arrestimin e tyre.

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër është e angazhuar për të qenë transparente me median dhe publikun.