Operacion shpëtimi në Lumin Kir / Shpëtohet një person i izoluar në shtratin e lumit

Nje banorë ka mbetur I bllokuar në rrjedhën e shtratit Kir ne qytetin e Shkodrës.

Ai ka apeluar për ndihmë pranë Policisë së Shkodrës kun ë ndihmë të tij kanë mbërritur edhe forcat e nderhyrjes së shpëjtë të cilët pas disa minutash kanë bërë të mundur nxjerrjen e personit nga shtrati I lumit Kir ne Shkodër.

Shkak I këtij bllokimi ka qene rritja e nivelit të ujit në Lumin Kir si pasoje e reshjeve te shiut.
Në këtë operacion përvec Forcave të Policisë dhe FNSH kane qene edhe punonjes te forcave zjarrfikese të Shkodrës.