Iken nje jabanxhi vjen nje tjeter ne drejtim te OSHEE Shkoder

Rezart Isufi eshte larguar nga Shkodra si drejtor rajonal i OSHEE. Pas dy vitesh ne Shkoder Isufi i ka lene vendin nje tjeter drejtuesi. Drejtor rajonal i OSHEE tashme do te jete Armand Zhuka.

Me perpara Zhuka ka qene drejtor i OSHEE Fier dhe sefundmi mbante postin e drejtorit te Task Forces ne drejtorine e pergjithshme te OSHEE ne Tirane. Nderkohe ish drejtori i OSHEE Shkoder Rezart Isufi do te jete drejtor i Task Forces ne vend te Zhukes ne drejtorine e pergjithshme te OSHEE.