Muriqan , black out sistemit, krijohen rradhe

Rradhe dhe kaos ne sportelet e doganes se Muriqanit, ne piken e kalimit kufitar. Fotot jane realizuar sot ne mengjes dhe burime per eetimes nga pika doganore sqarojne se behet fjale per nje bll okim te sistemit

Keto anomali nuk jane te shpeshta dhe fatmireisht kane ardhur ne nje moment qe nuk eshte piku i fluksit.eetimes