Artan Hoxha: 1 mijë e 200 efektivë policie kanë dorëzuar dorëheqjen, do ikin nga puna


Gazetari Artan Hoxha bëri deklartën e fortë teksa deklaroi se 1 mijë e 200 efektivë policie kanë dorëzuar dorëheqjen. I ftuar në emision “Të pa Ekspozuarit” Hoxha tha se letra e dorëheqjes është dorëzuar, por nuk dha arsye.

Artan Hoxha: Nuk ndodh në asnjë vend të botës, të vijë patrulla pa një motiv. Edi sa policë ka këtu, që nga Rinasi deri kur futesh në Tiranë ke më shumë efketivë se në anjë vend tjetër të Evropës. Janë 1 mijë e 200 efektivë policie që kanë dorëzuar dorëheqjen, kanë dorëzuar dorëheqjen dhe presin të largohen.