Smart Flower ne Shkoder, nisma me e re e KESH

Gjithmonë kemi marrë nga energjia pozitive e Shkodrës dhe e shkodranëve, ndaj si KESH vendosëm që lulen e parë në Shqipëri që prodhon energji nga dielli, tia propozojmë Bashkisë, që ta vendosim aty në Shkodër

Vërtet nuk është një lulebore, por një luledielli smart që prodhon energji të pastër. Kemi diskutuar për disa vende se ku mund të instalohet “SmartFlower” por ju mund të na sugjeroni dhe vendndodhje të tjera që ju duken më të përshtatshme

Ne postimin e bere publik nga KESH, jane evidentuar edhe disa prej vendeve ku eshte propozuar qe te perdoret kjo teknologji duke percaktuar edhe vendet ku ju mund te beheni pjese me zgjedhjen e alternativave

Sheshi i ri i Shirokës, Lulishtja pranë gjimnazit 28 Nëntori, Lulishtja pranë Urës së Bunës, Në Piacë, Pranë Bashkisë

Në datën 13 Nëntor ora 1 PM do të publikojmë rezultatet e sondazhit në faqen tonë