Viti i ri akademik, LSI Shkoder: Mesimi online u vendos ditet e fundit, duhet te ishin marre masat

Koordinatori i LSI per qarkun Shkoder, Edmond Ndou ka uruar te gjithe studentet per nisjen e vitit te ri akademik, ndersa shpreh shqetesimin se vendimi per mesimin online u vendos ditet e fundit, nderkohe qe duhej te ishin marre masa me kohe.

Edmond Ndou: Si koordinator i LSI se Qarkut te Shkodres, uroi te gjithe studentet dhe pedagoget e Universitetit “Luigj Gurkaqi” Shkoder, per fillimin e Vitit te Ri Akademik, 2020 – 2021 ! Per shkak te situates se veshtire te krijuar nga pandemia e covid – 19 ky vit per universitetet nise ne kushte te jashtëzakonshme dhe teper te veshtira !
Eshte hera e pare qe viti akademik nise me mesimin online dhe per kete u vendos ne momentet e fundit, ndaj me te drejte kemi shprehur rezerva per kete vendim !

Duhej te ishin marre masa dhe te ishte vendosur shume kohe me pare qe te kishim nje funksionim sa me normal te mesimit, te gjendur perpara kesaj situate, ana teknike qe eshte vendosur te perdoret nuk e mundeson nje funksionim normal , sepse duke marre parasysh infrastrukturen ne shume zona tona, eshte e pamundur zhvillimi online i mesimit, dhe jo te lihej per ditet e fundit !

Gjithsesi, le te shpresojme per me te miren, me besim per tejkalimin e kesaj situate te veshtire qe po kalon vendi yne dhe kthimin ne normalitet, duke ju siguruar edhe njehere se forca politike qe perfaqesojme do te vazhdoje te mbeshtesi kerkesat tuaja te drejta ! Mbaresi dhe shëndetet !