Shpresë nga T.rauma, mësohet gjendja e Denisës dhe Nervidës, pyesin për shoqet por….

Lajme të mira vijnë nga spi.tali i Tr.aumës në Tiranës. Denisa Dibra dhe Nervida Garunja, dy vajzat që i mbijetuan ak.sidentit tr.agjik në dalje të tunelit të Krrabës, janë jashtë rrezikut për jetën

Mësohet se dy vajzat e reja tashmë janë stabilizuar dhe kanë arritur të komunikojnë me familjarët e tyre, por ende nuk dinë që janë të vetmet e mbijetuara.

Ato kanë pyetur, por të afërmit, për të mos u dhënë lajmin e ko.bshëm, u janë shmangur interesimit të vajzave duke u thënë ‘janë mirë