Shkodra nuk po gjen qetesi , ish Kryetarja e Qarkut Greta Bardeli Shkodër reagon pas ngjarjes tek “Prek Cali”

Ngjarja e rende ne prane “Prek Cali” e cila shenoi nje tjeter kronike te zeze ne qytetin me te madh verior ka bere qe Ish- kryetarja e Qarkut Shkodër dhe nënkryetarja e PD-së Shkodër Greta Bardeli Gjoni, te reagoje ne nje status publik.

Me një postim në faqen e saj në Facebook, ajo shpreh shqetësimin e saj për situatën në Shkodër duke bërë edhe një lutje

E shqetësuar për situatën e rendit dhe sigurisë publike. Zot mbro Shkodrën dhe shkodranët e mirë të këtij qyteti! shkruan nënkryetarja e PD- së Shkodër.