Kontrolle ne dronë dhe radarë: Policia ndëshkon shoferët e “pabindur”

Policia Rrugore ka vijuar me kontrollet me radar, drager e dronë për evidentimin dhe ndëshkimin e shkelësve të kodit rrugor, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore.

Siç njofton policia, nga kontrollet janë konstatuar shpejtësi tej normave të lejuara.

Si rezultat i kontrolleve me radar prej mëngjesit të sotëm deri në orën 19:30, janë tërhequr Si rezultat i kontrolleve me radar prej mëngjesit të sotëm deri në orën 19.30, janë tërhequr 34 leje drejtimi për shpejtësi mbi normën e lejuar.

Janë vendosur 289 masa administrative për parakalime të gabuara dhe manovra të rrezikshme në rrugë.leje drejtimi për shpejtësi mbi normën e lejuar.

Janë vendosur 289 masa administrative për parakalime të gabuara dhe manovra të rrezikshme në rrugë.