Sherri për dy karrige, zbulóhet tjetër detaj trónditës nga ngjarja në Shkodër

Automatiku prej të cilës dolën plùmbat që i morën jetën Gledis Krajës ishte sigùruar nga vetë ai që ia kishte dhënë shokut të ngushtë, Stjuart Smakajt e që ky i fundit qélloi aksídentalisht mbi mikun e tij duke i marrë jetën.

Kjo është zbùluar nga dëshmia e Smakajt, njërit prej dy vëllezërve që morën pjesë në ngjarjen e ndodhur pak ditë më parë në Shkodër, ku pas një konflíkti me shtetasin Denis Hallili, që ishte edhe shénjestra e aténtatit mbéti i vdékur miku i tyre.

Stjuart Smakaj ka shténë drejt pronarit të një mobilerie, që e kishte dërguar porosinë mangut ndërsa Gledisi sapo ishte futur në mjet shumë pranë Halilit, madje pohohet nga burimet se po dialogonte me të.

Fillimisht shérri mes këtyre dy personave ka nisur për parkimin dhe më pas ka dégraduar kur ata kanë parë që mungonin dy karrige, në porosinë e bërë.

Ngjarja e réndë ka trónditur qytetin e Shkodrës por jo vetëm