Bardh Spahia: Vaksina antigrip duhet siguruar per te gjithe

Vaksina antigrip eshte siguruar falas per kategorite ne rrisk e ne nevoje qe ne kohen e qeverisjes se Partise Demokratike. Pra ruajtja e atij standardi nuk eshte ndonje risi e jashtezakonshme.

Cfare kemi sugjeruar eshte sigurimi i vaksines antigrip falas per te gjithe qytetaret, nje menyre mbrojtjeje me shume perballe virusit Corona ne vjeshte dimer! Shumefishimi i tamponeve (jo dyfishimi) dhe hapja e dy spitaleve te tjera Covid e rikthimi i “Shefqet Ndroqit” ne profilin e vet primar, semundjet e mushkerive, duhet te jene pjese e nje planveprimi afatshkurter!