Gazetari: Votat blihen që në krevatin e bashkëshortëve

Gjatë debatit në “Çim Peka LIVE” ku po diskutohet mbi marrëveshjen mazhorancë-opozitë dhe mundësinë e saj në Parlament, gazetari Poli Hoxha u shpreh se, kryeministri Rama fdha një gjë që nuk e kishte, ndërsa lideri i opozitës Lulzim Basha mori një gjë e kishte.

Sipas Hoxhës, manuali për marrëveshjen duhet të ishin përgjimet e gazetës gjermane “Bild” për mënyrat se si vidhet vota në Shqipër

“Faktikisht Edi Rama edhe e do, edhe nuk e do këtë marrëveshje. I duhet si ‘kalë Troje” hapja e negociatave. Pastaj gjatë rrugës se çfarë do të bëjë të shohim… Edi Rama dha një gjë që nuk e kishte, Basha mori një gjë që e kishte.

Për mendimin tim, opozita dhe ajo parlamentare, kjo që po tregohet e ashpër, në këtë reformë duhet të përdornin si manual të kushteve përgjimet që botoi ‘Bild’ Aty janë të gjitha, shitja, shantazhimi, përdorimi i administratës.

Tani votat nuk blihet në qendrën e votimit, por që në krevatin e bashkëshortëve, në kafenë e fshatit. Para se të shkosh atje votat janë tjetërsuar nga krimi, drejtorët e shkollave etj” u shpreh gazetari Poli Hoxha.

REFORMA, KU DO I GJEJË RAMA 6 VOTA?/ TË FTUAR NË ‘ÇIM PEKA LIVE’ LEFTER MALIQI, MYSLIM MURRIZI, BLEDIAN KOKA, ELKIER BUSHKOLAJ, POLI HOXHA

REFORMA, KU DO I GJEJË RAMA 6 VOTA?/ TË FTUAR NË ‘ÇIM PEKA LIVE’ LEFTER MALIQI, MYSLIM MURRIZI, BLEDIAN KOKA, ELKIER BUSHKOLAJ, POLI HOXHA

Posted by SYRI.net on Monday, June 8, 2020

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.