Koronavirusi godet institucionet Infektohet Shefi i Urgjencës Kombëtare, nje oficer prokurorie ne Shkoder

Sot u konfirmua edhe zyrtari i parë drejtues në Shqipëri i prekur nga COVID-19. Drejtori i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj është infektuar dhe tashmë ndodhet në karantinë. Brataj nuk është zyrtari i vetëm që është prekur nga koronavirusi në Shqipëri. Më herët sot, Dosja.al ka raportuar rastin e një oficeri të Policisë Gjyqësore në Shkodër, i cili gjithashtu është i infektuar nga koronavirusi për shkak të kontaktit që dyshohet se ka patur me pacientin zero.

Edhe Hipoteka në Korçë është prekur nga COVID-19, ku 53 punonjës të këtij institucioni janë infektuar pas infektimit të një punonjëseje. Punonjësja është e fejuara e pacientit zero në këtë qytet, menaxherit 33-vjeçar të një lokali në Korçë.

Gjithashtu, një tjetër rast infektimi i punonjësve është rasti i infermieres pediatre në qytetin e Lezhës, por edhe një doganier në Tushemisht, ku tashmë e gjithë dogana ka hyrë në vetë-karantinim.

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. bitcoincasino Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

Leave a Reply

Your email address will not be published.