Fu.ck you OFL, ja çfarë shkruajnë qytetarët në koshat e plehrave

Operacioni Forca e Ligjit nuk është pritur mirë nga një pjesë e qytetarëve. Madje, për ironi ata kanë zgjedhur koshat e plehrave për të shprehur pakënaqësinë ndaj operacionit për “të fortët” dhe sekuestrimin e pasurive të tyre.

Pavarësisht nëse personat që OFL u ka dërguar formularët janë me precedentë penalë, qytetarët nuk pajtohen ndoshta me mënyrën e funksionimit, ose të mënyrës së të vepruarit për marrjen e pasurisë së tyre.

Në foton e mëposhtme shihet qartë opinioni i ndonjë qytetari, apo grupi qytetarësh që ka shkruar Fu.ck you OFL.

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.