Basha me aleatët: Nuk ka forcë mbi dhé të ndalojë rrotacionin politik, por vetëm me mjete demokratike (VIDEO)

Pas një ore e gjysmë mbledhje me aleatët, kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha, njëjtë si presidenti Ilir Meta ka akuzuar qeverinë se po bën grusht shteti dhe ka theksuar se do ta luftojë një gjë të tillë me të gjitha mjetet demokratike, duke përjashtuar mundësinë e një proteste të radhës nga opozita.

“Një grusht i pastër institucial, me shërbëtor të bindur me organet e reja të qeverisë. Kemi diskutuat dhe për hapat e tjera të mazhorancë, për të rrezikuar të drejtat e qytetarëve dhe për të mbrojtur të drejtat e kriminelëve, Do të marrim çdo vendim, duke i bërë thirrje çdo qytetari që të ndeshen me rezistencën më të madhe të qytetarëve. Për në ky parlament është shpërndarë në 18 shkurt, çdo ligj me këtë parlament është nul. Ne jemi të orientuar tek zgjidhja, dhe s’mund të jetë vetëm tek opozita. Rrotacioni është i pashmangshëm. Detyra jonë është që të angazhojmë qytetarët, po veprojmë me këto rrafshe. Rrafshi i parë është dëgjimi, siç po bëjmë. Do të shpalosim ofertën tonë, por nuk ka forcë mbi këtë dhe që do të ndalë rrotacionin. Edi Rama i ka bërë hesapet gabim. Procesin do ta përfundojë me mjete politike, pa kosto për shqiptarët. Bashkimi do të jetë i madh, i pandalshëm” tha Basha.

Basha: Rilindja po bën grusht shteti, rotacioni është i nevojshëm – Për lajme të tjera klikoni në www.shqiptarja.com

Basha: Rilindja po bën grusht shteti, rotacioni është i nevojshëm – Për lajme të tjera klikoni në www.shqiptarja.com

Posted by Shqiptarja.com on Tuesday, February 18, 2020

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.