Komisioneri për Zgjerim e Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi: Negociatat shpresoj të hapen para Samitit të Zagrebit (VIDEO)

Komisioneri për Zgjerim e Bashkimit Evropian, Oliver Varhelyi, teksa ndodhet në Tiranë, ka thënë se po punon fort që Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut t’i hapen negociatat për Anëtarësim në BE.

Duke folur në konferencën e përbashkët me Varheley, Rama i ka shprehur mirënjohjen atij duke thënë se tashmë po e presin si mik që po ndihmon Shqipërinë drejt Bashkimit Evropian.

“SHprehje mirënjohje dhe falenderim për komisionerin. Që në momentin e parë pas rënies së tërmetit që solli një tragjedi në jetën tonë u angazhua personalsiht dhe në mënyrë të vijueshme është interesuar në mënyrë të drejtëpërdrejë për të marrë informacion mbi ecurinë e situatës, qoftë edhe për të sensibilizuar.

Në funskion të nevojës së madhe për mbështetje. Ishte pikërisht ai që vuri në lëvizje mekanzimin e fondit të parë për të ndihmuar në atë moment emergjencën e madhe. Sot kemi vazhduar diskutimin për konferencën e Donatorëve që do të mbahen në Bruksel me 17 shkurt. Komisioneri është tërësisht i angazhuar. Ne momente të vështira kemi pasur mundësinë të çmojmë miqtë e vendit tonë. Jam i kënaqur që sot e presim si mik të shqiptarëve” tha Rama.

Komisioneri për Zgjerim e Bashkimit Evropian konferencë me Ramën: Shpresoj që negociatat të hapen para Samitit të Zagrebit – Për lajme të tjera klikoni në www.shqiptarja.com

Komisioneri për Zgjerim e Bashkimit Evropian konferencë me Ramën: Shpresoj që negociatat të hapen para Samitit të Zagrebit – Për lajme të tjera klikoni në www.shqiptarja.com

Posted by Shqiptarja.com on Thursday, January 16, 2020

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Thanks for the new stuff you have uncovered in your blog post. One thing I want to comment on is that FSBO interactions are built with time. By introducing yourself to owners the first few days their FSBO is announced, prior to masses commence calling on Mon, you produce a good network. By mailing them equipment, educational elements, free accounts, and forms, you become a good ally. By subtracting a personal desire for them in addition to their predicament, you create a solid connection that, oftentimes, pays off in the event the owners decide to go with a representative they know as well as trust — preferably you actually.

Leave a Reply

Your email address will not be published.