Shuplaka ndaj Luizit gjatë prime-t të kaluar, Kejvina skualifikohet nga Big Brother VIP

Kejvina Kthella është skualifikuar nga Big Brother VIP.

Kejvina: Djali më ka dhunuar verbalisht dhe psikologjikisht, çfarë donte ai?

Kiara: Është gabim, unë po them të njëjtën gjë,, kontrollo veten.

Kejvina: Nuk i kontrollon fare ti.

Arbana: Mua më vjen keq se mendoj se ne kemi dështuar, ne si shoqëri kemi dështuar, më vjen keq që çdokush aty mendon se kjo lojë të luhet kështu ky publik nuk meriton që kjo lojë të luhet kështu. Është marrë një vendim, për këtë arsye ju ka dhënë mundësinë të organizohet gjyqi, edhe pse është një realiy, dhuna ka qenë e pranishme, jeni penalizuar, sërish rastet janë përsëritur, por ka një vendim për dhunën fizike.