Rruget e mbushura me uje ne Shkoder / Reagimi : Bashkia duhet te jete ne terren !

Situata e reshjeve ne Shkoder ka krijuar problemet e veta ne rruget e qytetit.

Perballe kesaj situate ka ardhur edhe reagimi i gazetares Brunilada Dibra ne rrjetet sociale :

Unë e di që nuk u pëlqen çfarë shkruaj disave. E di dhe që mund të shoh punët e mija. Por derrit dajë nuk i thuhet. E bashkia Shkodër me ndërmarrjet e veta duhet të jetë në terren kur bllokohen rrugët me 15 minuta rrebeshe shiu.
Parrucë 18.11.2022