Shkoder / Reshjet intensive “permbytin” disa rruge te qytetit

Reshjet e shiut shkaktojne probleme ne rruget e qytetit te Shkodres.

Edhe pse jo prej shume minutash, reshjet me intensitet te larte kane krijuar provleme ne disa prej rrugeve kryesore te Shkodres.

Me e renduar situata para Teatrit Migjeni, ku sheshi para teatrit i ngjan nje kenete me uje. Problemi me kanalizimet ne Shkoder dhe reshjet intensive shkaku kryesore i siruates se krijuar ne disa prej akseve kryesore te qytetit te Shkodres