Stakim energjie me 9-11 nëntor, OSHEE Shkodër njofton abonentët…


Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 9-11 nëntor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 9-11 nëntor do të kryhen punime në NST Bushat 2, NST Zues dhe NST Vukpalaj. Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

9 nëntor
Pjesërisht: Ashtë, Kosmaç, Bushat, Velipojë

10 nëntor
Pjesërisht; Zues, Oblikë, Muriqan

11 nëntor/09:00-12:00
Kelmend, Hot


4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Dave Bolno
  2. magic mushrooms legal for sale
  3. qiuqiu99 slot
  4. ซื้อหวยออนไลน์

Comments are closed.