Shkoder/ Shoferët e fugonave të transportit Rrethina-Shkodër në protestë


Shoferët e fugonave të transportit që bëjnë linjen Rrethina-Shkodër në protestë.

Ankesa për informalitetin dhe çmimin e naftës.

Nuk marrin asnjë zgjidhje pavarësisht ankesave. Janë 13 fugona që bëjnë këtë linjë.

Drejtuesit shprehen se paguajnë rregullisht liçensën.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. mp3 juices
  2. how long does a ecstasy pill last

Comments are closed.