RENEA zbarkon në Shkodër, kontrolle në lagjen Kiras, tre të shoqëruar

Prej orëve të para forcat RENEA nga Tirana në bashkëpunim Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe drejtues të lartë të Policisë Shkodër kanë zbarkuar me kontrolle në disa zona të qytetit Shkodër.

Fokus i këtij operacioni ka qenë lagjia Kiras.

Nga Policia e Shkodres ende nuk ka detaje rreth ketij operacioni por mesohet se jane shoqeruar 3 persona