Kujtohet Doktor Skender Zaimi / Reparti paliativ ne Spitalin e Shkodres merr emrin e tij

Nese do te ishte gjalle sot doctor Skender Zaimi do te festonte 70 vjetorin e tij. Miq, familjare dhe kolege e kujtuan doctor Skenderin nepermjet nje bisede te ngohte, ndersa koleget e tij risollen disa prej momenteve te kaluara me te. Familjaret ende e kane te pamundur qe te mos perloten teksa flasin per doctor Skenderin.

Boshlleku nga humbja e tij eshte I madh, por kontributet qe ai la jane te pa cmueshme. Qe nga kjo e enjte reparti paliativ ne Shkoder do mbaje emrin e doktorit te shquar onkologut te pare ne Shkoder, Skender Zaimi!

Pas miratimit nga komisioni mjeksor, propozimi per te patur emrin e doctor Skender Zaimit te gdhendur ne nje nga repartet ku ai kontriboi ishte unanim. Skender Zaimi kujtohet si doktori I “maleve” ku per vite me radhe u erdhi ne ndihme te semureve jo vetem ne qytet por edhe ne zonat e thella te vermoshit.