Tetori Roze / Zonja e pare sensibilizim ne Shkoder

Tetori Roze, eshte i mbushur me aktivitete sensibilizuese duke percjelle mesazhe per grate dhe vajzat per te kryer kontrollin e depistimit, ne betejen ndaj kancerit te gjirit.

Duke shfrytezuar edhe viziten ne Shkoder, kesaj inisiative i eshte bashkuar

Zonja e pare, Znj. Amanda Begaj realizon mamografine ne shkoder