Krah Ramush Haradinaj, Benet Beci percjell atmosferen e Sofres Pukjane

Pata shumë kenaqësi të isha sot pjesë e “Sofrës Pukjane” në Iballë të Pukës,

ku së bashku me Ramushin, Rrokun, përfaqësues të pushtetit vendor dhe banorët e zonës diskutuam mbi zhvillimin e Pukës dhe rritjen e mirëqënies së qytetarëve.

Ky aktivitet i përvitshëm është kthyer tashmë në një traditë ku përveç se festohet njëkohësisht promovohen dhe vlerat turistike dhe historike të Pukës.