Pas thuajse 4 oresh diskutimi, Keshilli i Bashkise Shkoder ne mbledhjen e saj online ka miratuar me 34 vota pro dhe 1 vota kunder buxhetin e Bashkise Shkoder per vitin 2021.

Ne kete mbledhje, keshilltaret kane parashtruar kerkesat e tyre te cilat jane diskutuar edhe ne komisionet respektive nderkohe qe Kryetarja e Bashkise Shkoder Voltana Ademi ka parashtruar edhe ate cfare e pret Shkodren per vitin 2021 me investime kryesisht ne infrastrukture. Jane 62 rruge te reja ne te cilat do te investohet ne vitin 2021, nderkohe qe jane edhe disa investime nga donatore te huaj qe do te jene pjese e Shkodres per vitin 2021.

Me miratimin e dites se sotme tashme Shkodra ka edhe dokumentin me te rendesishem per vitin 2021, nderkohe qe buxheti duhet te marre shprehjen e vlefshmerise nga isntitucioni i Prefektit per te pasur eficencen financiare /eetimes/