EUROPOL godet në 26 shtete, Porosia në internet

Operacioni policor ndërkombëtar “ARMSTRONG VII” i drejtuar nga Europol. Aksioni global kundër trafikimit të armëve me porosi postare. Policia e Shtetit, pjesëmarrëse në operacion me të drejta të barabarta, përkrah 25 homologëve.

Mbi 42.000 ambiente doganore u kontrolluan dhe qindra a..rmë u sekuestruan si pjesë e një operacioni të përbashkët që synonte trafikimin e a..rmëve të zjarrit në vendet e BE përmes shërbimeve postare dhe korrierëve.

https://www.facebook.com/policiashtetitshqiptar/posts/2936897163263302