Manastirlliu jep lajmin: RIMBURSIM 100 % I PAKETËS BAZË PËR TRAJTIMIN AMBULATOR NË BANESË

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, përmes një postimi në facebook shkruan se do të mbështetet financiarisht rimbursimi 100 % i paketës bazë për trajtimin ambulator në banesë, sipas protokolleve të miratuara nga komiteti teknik i ekspertëve.

Manastirliu në postimin e saj shkruan se qeveria shqiptare do ka vënë në dispozicion 1 2 miliard lekë për 2 skema të mjekimit falas në familje.