Organizatoret e meshes se pare, dekorohen pas 30 vitesh

Disa nga protagonistet e meshes se pare pas viteve ateizem te imponuar jane dekoruar 30 vite pas ngjarjes historike.

Ndersa eetimes risjell emrat e shume nga protagonistet e asaj dite Paulin Bregu, Arben Bregu, Zef Kola, Palë Nika, Gjovalin Çekini, Ton Bluda, Primo Ballçiti, Bruno Pali, Nin Mirashi, Mark Murana me familje, Kolë Çekini me vëllazën, Angjelin Muzhani me vëllazën, Lush Kaceri me vëllazën, familja Tonin Hilës, Zef Buka, Lec Tarragjati, Njac Shahini, Valentin Preçi, Gjokë Vata, Gjenarin Topalli, Kolë Beka, Karlo Luka, Rrok Bardeli, Valentin Deda, Marjan Kepi, Zef Gjoni, Gac Cepi, Gac Pici, Zef Nenshati, Kolec Sermi, Zef Kiri, Agostin Mhilli, Ndue Gjoni

Lec Preka, Fred Bardeli, Lin e Ndoc Vuci, Valentin Vavaci, Baltazar Pistulli, Bernard Temali, Marjan Leka, Biç Thika, Frederik Temali, Ardian Shllaku, Paulin Shllaku, Zef Nenshati, Zef Kiri, Paulin Qarri, Sokol Drasati, Ferdinand Hila, Kolec Ashiku, Ndrekë Haxhari, Karlo Çefa, Nush Radovani, Vlash Berloka, Paulin Shllaku, Adrian Shllaku, Marin Mari, Marin Shestani, Luixh Thika, Simon Pjetri, Marjan Kepi, Sander Kepi

Tonin Alia, Tomë Lisi, Gjovalin Zefi, Kolë Mani, Angjelin Nenshati, Uiliam Skota, Paul Palushi, Buldazer Pistulli, Sokol dhe Bepin Kokquku, Eduard dhe Aldo Telumi, Alfred Preçi Ardjan Sukaj, familja Krepi, Roland Prela, Arjan Radi