VIDEO/ Syri i Sheganit: Çfarë fshihet pas tij

Syri i Sheganit është një monument natyror që ka marrë vëmendjen e qytetarëve dhe turistëve gjatë viteve të fundit.

Ai është një burim i madh karstik që gjendet në afërsi të fshatit Kosan, në rrethin e Malësisë së Madhe, në pjesën lindore të Shkodrës.

Edicioni Veror 2020 sjell sot magjinë e Syrit të Sheganit.

Natyra përreth këtij burimi natyror të magjeps duke krijuar një panoramë unike me ajrin e pastër, me tërësinë e bimëve të njoma.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon