Drejtori i Shendetit Publik informon prefektin Ne Shkoder situate e qete

Prefekti i Qarkut Shkoder priti sot ne nje takim pune drejtorin e Operatorit Rajonal i Sherbimit Kujdesit Shendetesor Astrit Beci. Ai informoj Prefektin e Qarkut se situata në qarkun Shkoder paraqitet e qete dhe shfrytësoj rastin ti drejtohet të gjithë banoreve të qarkut Shkoder dhe me gjëre, që të ruajnë qetësinë pasi nuk ka vend për panik.

Gjithashtu në takim u fol për masat e marra nga Ministria e Shendetësisë, së pari duke urdhëruar mbylljen e aktiviteteve publike dhe jopublike dhe anullimin e grumbullimeve masive në vende të mbyllura apo të hapura; së dyti mbylljen e institucioneve arsimore publike dhe jopublike si dhe çerdhet për një periudhe 2 javore

Së fundi u theksua edhe një herë rendesia që duhet it kushtojmë higjenës personale, larjen e shpeshtë të duarve, përdorimin e shamisë kur teshtisim, mos të alarmohemi nga shenjat gripale dhe të mos lëvizim drejt e për në spital apo në qendrën shëndetësore, por të telefonojmë menjëherë urgjencën kombëtare në numrin 127 dhe të ndiqen këshillat e mjekëve.

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.