“Malësor ose lab s’pyet, të godet”/ Rama mbledh qeverinë

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur sërish sot qeverinë në kuadër të masave parandaluse për koronavirusin.

Kreu i qeverisë u ka bërë thirrje qytetarëve se nuk është koha të bëjnë deklarata se ‘janë labë’ apo malësorë dhe nuk i gjen gjë’ nga Koronavirusi, por të respektosh rregullat në mënyrë që të mos rrezikojnë jetën e tyre dhe të tjerëve përreth.

EDI RAMA:Të gjithë sëbashku duhet të bëjmë cmos që të kufizojmëe dëmet e shëndetit tonë. Kjo nuk është një luftë, ku vihet në pah tërësia e virtyteve njerëzore që lidhen me trimërin e guximin, pasionin për lirinë. Kjo është një luftë me një ramik të padukshëm, i cili hyn në trupin tonë, duke kërcënuar jetën e të moshuarve.

Kjo do të thotë se mund të jesh malësor ose lab, në këtë rast ky armik nuk pyet as nga vjen dhe as ça historie ke, por godet.

LIVE 🔴 Kryeministria – Mbledhja e Këshillit të Ministrave

LIVE 🔴 Kryeministria – Mbledhja e Këshillit të Ministrave

Posted by EeTimes.al on Tuesday, March 10, 2020

1 Comment

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.