VIDEO LIVE / Rama mbledh qeverinë : Kjo është një luftë me një armik të padukshëm

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur sërish sot qeverinë në kuadër të masave parandaluse për koronavirusin.

EDI RAMA Të gjithë sëbashku duhet të bëjmë cmos që të kufizojmëe dëmet e shëndetit tonë. Kjo nuk është një luftë, ku vihet në pah tërësia e virtyteve njerëzore që lidhen me trimërin e guximin, pasionin për lirinë. Kjo është një luftë me një ramik të padukshëm, i cili hyn në trupin tonë, duke kërcënuar jetën e të moshuarve. Kjo do të thotë se mund të jesh malësor ose lab, në këtë rast ky armik nuk pyet as nga vjen dhe as ca historie ke dhe godet.

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.