Lutja e Famullitarit te Shkodres drejtuar mjekeve. Behuni me human me te semuret


Në përkujtim të festës së Zojës së Lurdit në katedralen Shën Shtjefni në Shkodër u kremtua mesha e shenjtë që përkon edhe me ditën botërore të sëmurëve dhe punonjësve të shëndetit. Ndër të tjera në meshën e kremtuar nga famullitari i Shkodrës dom Vlash Palaj për të sëmurët, i bëri një thirrje mjekëve që të jenë më pranë të sëmurëve

Dom Vlash Palaj gjatë predikimit të tij foli edhe për keqadministrimin e Shqipërisë nga politikanët në këto 30 vite gjë e cila ka sjellë vuajtjet e një pjese të madhe të popullit shqiptar

Në meshën e shenjtë për të sëmurët famullitari dom Vlash Palaj bëri thirrje gjithashtu që besimtarët dhe gjithë të tjerët të luten sa më shumë e të jenë sa më afër të sëmurëve, të varfërve dhe gjithë shtresave në nevojë por të jenë edhe sa më pranë Zotit me besimin e tyre

64 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 11. Most of the things you say happens to be supprisingly precise and that makes me wonder the reason why I had not looked at this with this light before. This particular piece really did switch the light on for me personally as far as this specific subject goes. Nevertheless there is actually one factor I am not too comfy with so while I attempt to reconcile that with the actual core idea of the position, allow me observe exactly what the rest of the subscribers have to point out.Very well done. ラ ブ ド ー ル

Leave a Reply

Your email address will not be published.