Vitin-2023 e konsideroj nje vit të sukses’shëm! Duke nisur nga Europiani-Armeni në të cilin u rëndita në 5 më të miret Europes! Botërori-Arabi në 5 më të mirët e Botes!

Grand Prixe Katar në 4 më të miret e Botës Dygarësh!
Këto jan Rrezultatet më të larta te arrituara nga Ekipi Kombetar i Peshngritjes për të rritur per vitin 2023!
Dhe i vetmi Sportist ne renditje me pike Olimpike ne dy pesha te ndryshme ! Në Ranklist ne 10 me të miret e Botes