Njoftim
Njoftojmë të gjithë abonentët tanë në zonën e pedonales në qender Shkodër se për efekt të përmirësimit dhe sigurisë së furnizimit me energji elektrike, do të realizohet një proces remonti tek Fideri S17, konkretisht te Kabina Marteniteti Vjeter.
Për të parandaluar çdo difekt të mundshëm gjatë festave, do të instalohen materiale të reja në këtë kabinë. Ky proces I nderprerjes se energjise do të realizohet në datën 14.12.2023, ndërmjet orës 9:00 dhe 11:00.
Ju kërkojmë ndjese për çdo avari që mund të shkaktohet nga kjo ndërprerje e shkurtër dhe ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj.