????10 vjet pa ty i dashur shok, mik, vëlla!

Kafja jonë e fundit, si sot 10 vjet më parë, e mërkurë, tek “Kotoni” ! Debatuam atë ditë për gjëra aq pa rëndësi sot! Nuk e dinim se ishte e fundit kafe, e fundit herë, i fundit debat!

Të nesërmen të enjten, do mblidheshim tek Eri në Durrës e pastaj të hënën ti ishe ftuar në Opinion, debatuam edhe për ato që kishe vendosur të thoje!

E lamë të pinim kafe në darkë, por .. nuk e pimë dot kurrë, teksa pak orë më vonë me Astritin shkuam në familjen tënde pa ty!!

I paharuar do jesh miku im i dashur, i pazëvendësueshëm në gjithshka!!

Mall për ty dhe ditët me ty!!