Një aksident ka ndodhur pak minuta më parë tek kryqëzimi pranë spitalit rajonal Shkodër.

Në automjet është përplasur me një motoçikletë dhe si pasojë e plagosur ka mbetur një grua rreth moshës 50 vjeç.

E demtuara është dërguar në spitalin e Shkodrës dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.