16 Qershori do te jete data kur Benet Beci do te marre detyren si kryetar i Bashkise Shkoder.

Me 16 Qershor do te zhvillohet mbledhja e pare e keshillit te ri te bashkise shkoder, ku do te konstituohen keshill i ri i bashkise dhe betimi i kryetarit te ri te Bashkise Shkoder