Qytetaret tërheqin gomonen deri para kryeministrisë, “simbol” i emigracionit masiv në Angli (FOTOT)

Teksa është paralajmëruar se nuk do ketë skenar dhu ne por revolt, tërheqja e gomones në vendtakimin e demokratet është mjaft simbolike duke marrë parasysh situatën e ditëve të fundit dhe çështjen aq të disktuar të emigrantëve shqiptarë në Angli.

Gomonja është simbol i emigrimit masiv të shqiptarëve drejt Britanisë së Madhe përmes detit duke rrezikuar edhe jetën.