Ervis Martinaj në Vlorë?! Zbarkon FNSH në qytetin bregdetar

Një aksion policor është zhvilluar në Vlorë të shtunën mbrëma. Mësohet se policia e Vlorës dhe forcat e FNSH-së kanë shoqëruar dy persona, emrat e të cilëve nuk dihen ende.

Kujtojmë se një nga pistat e zhdukjes së Ervis Martinajt ishte edhe qyteti i Vlorës. Megjithatë ende nuk dihet nëse Ervis Martinaj ishte arsyeja e këtij kontrolli.

Aksioni i radhës ka pasur një shënjestër persona me precedentë penalë por ka pasur kontrolle edhe në zona ku mendohet se mund të jenë fshehur persona në kërkim.